VARESØK
 
VÅRE PRODUKTER
Nye varer/på lager igjen
♥♥ PARTIVARER ♥♥
Gavekort
Babyhawk meitai og Oh Mei
♥ Bittebror hybride ♥
Bæreomslag
Bæresjal (vevd og elastisk)
Bæretuber til nyfødte
♥ Ergobaby bæresele (0 til 3-4 år)
Ergobaby hybridsjal
Ergobaby tilbehør
Slynger og ringer
Bæresele for dukker/bamser
Bodyforlenger og trøyeholder
Flasker, thermokopper, matpakker
Green to Grow tåteflasker 75%
Handlenett
Hud-, hår- og leppepleie
Hygieneprodukter til damer
Håndklær, pledd og tepper
Hårbørster og spenner
Ju-ju-be stellevesker og lommebøker
Rubens Barn myke dukker
Silkeleker fra Sarah's silks
Sol, sommer og bad
Te - Yogi te
Tøybleier og tilbehør
♥♥ Ullklær - ManyMonths ♥♥
Vaskemidler - Miljøvennlig
Vinter: Hender og føtter
Våtposer / Bleieposer
PRODUSENTER
TIPS EN VENN OM OSS
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

NYHETSBREV
Vi deler ikke din e-post adresse med andre!
Shop123 nettbutikk løsning
nettbutikk fra Shop123
ANBEFALTE NETTSTEDER

Bli fan av Vidunderbarn.no på Facebook


Om bæringSmå barn trenger nærhet, kos, kjærlighet, oppmerksomhet og omsorg store deler av døgnet. Som foreldre vi man jo gi dem det de trenger, men i blandt kan det være vanskelig å ha nok tid, - og nok armer til alt som skal gjøres.

Med barnet på magen i ett bæresjal blir hverdagen så mye enklere, og med barnet på ryggen er man enda mer fleksibel. Mange steder er det trangt, tungt og vanskelig å komme fram med barnevogn, men med barnet på magen eller ryggen kommer man lett fram de fleste steder. Dette gjelder like gjerne i skog og mark som på butikken, bussen og overalt ellers hvor man ferdes.


Bæring er praktisk og behagelig for liten og stor, og med barnet så tett inntil føles det som en kos som aldri slutter


For alle bæretøy er det en læringskurve, det er viktig å vite om før man anskaffer seg ett bæretøy. Det følger med bruksanvising til alle typer bæretøy som vi selger og vi har bildeinstruksjoner her på nettsidene, men allikevel kan det godt hende at du trenger litt tid og trening før du føler at du mestrer det skikkelig.

  

Når barnet sitter ergonomisk riktig i bæretøyet former barnets bein seg rundt kroppen til bæreren og vekten fordeles maksimalt.

Barnets tyngdepunkt kommer tett inntil bæreren ettersom det ikke er noe mellomrom mellom barn og bærer. Selve bæretøyets utforming gjør også at barnets vekt fordeles godt utover bærerens rygg og hofter, og man kan bære barn på opp til 3-4 år i lengre perioder av gangen uten å få vondt i ryggen.


Bæring av større barn gjør at livet med en smårolling ofte blir enklere. Mange steder er det trangt, tungt og vanskelig å komme fram med barnevogn, men med barnet på ryggen kommer man lett frem de fleste steder. Dette gjelder like gjerne i skog og mark som på butikken, bussen og overalt ellers hvor man ferdes. 
 

Den store forskjellen på å bære i bæretøy og å bære i enten BabyBjørn eller bæremeis er at i en mei tai, sjal, slynge etc sitter barnet med knærne høyeren enn rompa, - noe som er mer ergonomisk riktig for barnet. Barnet kommer også mye tettere inntil den som bærer ettersom barnets bein da former seg rundt kroppen til bæreren, det gjør at det blir på langt nær så tungt som i feks en bæremeis, og man kan altså bære større barn og over lengre tid. I en bæremeis kommer tyngdepunktet ganske langt ut fra kroppen til bæreren, men her er barnet tett inntil.  Også personer som ellers har plager med rygg eller hofter merker at denne typen bæring er helt ok for kroppen. I tillegg er det jo slik at en BabyBjørn uansett ikke kan brukes særlig lenge etter seks måneders alder, og en bæremeis både er stor og tung å ha med på tur.


Et sjal eller en mei tai kan også brukes som "reisestol" når man er på farten, man knytter den enkelt rundt stolryggen og putter barnet oppi, og vips så kommer det ingen vei men sitter trygt og godt ved bordet. Genialt at man kan bruke bæreselen som man uansett har med seg til enda mer enn bare å bære barnet i. Et sjal kan også gjerne brukes som hengekøye eller strandmatte, nok en gang slipper man å dra med seg så mye på tur fordi man allerede har bæretøyet med og kan bruke det til flere ting.

Bli fan av Vidunderbarn.no på Facebook

Del på Facebook
ønskeliste
INFOSIDER
Om bæring
Bæretøyguide
Bæring av store barn
Bærebilder fra oss
Ergobaby bæresele
Ergobaby modeller
Jordmor om ERGObaby
Om tøybleier
Rubens Barn
Barnehagerabatt
DIN HANDLEVOGN
Ingen varer

VÅRE BESTSELGERE

Yogi Christmas Collection

Yogi Te gavesett

Ensfarget handlenett

Bodyforlenger

Vaskepads 10-pk

Imse Vimse tøybind

Natursutten

DivaCup menstruasjonskopp

Ecover Universal Rengjøring 1 l

Green to Grow flaskesutter 3-pk

Kjole til Rubens Baby

Lekesilke liten

ManyMonths booties i ull

Bæretube

Contigo matthermos orange

ManyMonths body/genser i ull

Penol fargeblyanter

Rubens Barn: Original Emil

Rubens Cuties Emelie - Rosa

Apple Cheeks forlenger